Gewoon-ff-niks

Toe aan Gewoon-ff-niks?

Ben jij toe aan tijd voor jezelf? Even niet voor een ander zorgen, of met andere dingen bezig zijn, maar de aandacht volledig op wat jij wilt? Bij Gewoon-ff-niks staan ontspanning en stilte centraal. In een rustgevende en inspirerende omgeving helpen wij je om in het drukke leven van alledag je rust te vinden. Wij organiseren evenementen die te maken hebben met rust, stilte, yoga, meditatie, voeding, meditatieve wandelingen en nog veel meer.

Het Gewoon-ff-niks team bestaat uit Maureen Weustenenk, Nanda van Londen en Daniëlle Kempers. Wij zijn drie bevlogen dames, opgegroeid in de Achterhoek, die van hun gevoeligheid hun kracht hebben gemaakt. Alle drie kwamen wij onszelf tegen en lieten wij zekerheden varen. Hierdoor vonden wij onze rust terug om de dingen te doen waar wij echt blij van worden. Via via kwamen we op elkaars pad. We sloegen de handen ineen en zijn nu vastbesloten om anderen te helpen.

Even voorstellen

In het team van Gewoon-ff-niks komt veel kennis samen. We zijn als personen totaal verschillend en hebben alle drie een andere achtergrond. Wat we delen zijn onze passie en drijfveren. Daarin ligt onze kracht. Oja, we zouden onszelf nog even voorstellen:

Maureen Weustenenk ( 1978) is coach, yogadocent en geeft therapeutisch yoga aan kinderen.

Nanda van Londen ( 1985) geeft lessen in meditatie en yin yoga.

Daniëlle Kempers ( 1980) is natuurgeneeskundig therapeut en geeft stilte avonden.

‘Onze manier heeft ons veel gebracht’

Met Gewoon-ff-niks hebben Maureen, Nanda en Daniëlle absoluut niet de bedoeling om mensen iets op te leggen. “ Wij willen mensen enkel bewuster maken”, klinkt het. Bewuster van het feit dat het mogelijk is om voor jezelf te kiezen. Om geluk te ervaren en de rust in jezelf terug te vinden. “ Onze manier is niet dé manier”, benadrukken de dames. “ Het is een manier. Maar het is wel de manier die ons heel veel heeft gebracht.”

Tekst: Luuk Stam
Foto: Renate Roeterdink