Natuurgeneeskundige therapie

Tarieven consulten

  • 1e consult (intake) inclusief irisfoto    90 minuten € 95,00
  • 2e consult uitleg behandelplan          75 minuten € 85,00
  • vervolgconsulten                                60 minuten € 70,00
  • Bachbloesemremedie 30 ml                                 € 10,00

Voor het uitwerken van voedingsplannen of irisfoto's bereken ik €25,00 extra

Voor de consulten is tijd en ruimte gereserveerd. Mocht je verhinderd zijn laat het dan 24 uur van te voren weten. Bij het niet afzeggen of niet verschijnen worden de kosten voor het consult in rekening gebracht. 

Wat is mijn werkwijze?

De eerste stap is een intakegesprek van ongeveer 90 minuten. Tijdens dit gesprek vraag ik je om alles over je klacht te vertellen. Ik stel o.a. vragen over je ziekteproces, je levensgeschiedenis, je sociale leven, erfelijke factoren en wie jij bent als mens. Daarnaast maak ik gebruik van irisdiagnose. Zo verzamelijk ik zoveel mogelijk gegevens om een goede diagnose te kunnen stellen. 

Tweede consult: behandelplangesprek

Aan de hand van de bevindingen uit het eerste consult (intake) maak ik een persoonlijk behandelplan die helemaal op jou van toepassing is. Het behandelplan kan bestaan uit een kruidentinctuur, bachbloesemremedie, massage, wandeling in de natuur, meditatie, ademhalingsoefeningen, voedingsadviezen en/of leefstijladviezen. Het behandelplangesprek vindt 2 weken na de intake plaats.

Als je akkoord gaat met het behandelplan, starten we met de behandeling. Eventuele bachbloesem remedies krijg je meteen mee en de kruidentinctuur wordt opgestuurd. Deze kosten betaal je aan de leverancier van de kruiden. De kosten hiervan zijn rond de € 21,00.

Vervolgconsult

Tijdens de vervolgconsulten bespreken we samen het effect van de behandeling. Waar nodig stel ik de behandeling bij. De vervolgconsulten stem ik af op jouw behoefte.

 

Terug naar het overzicht

Afspraak maken?

Vul uw gegevens in en ik neem zo snel mogelijk contact met u op.

Algemene gegevens
  • *
  • *
  • *

Velden met een * zijn verplicht